October 31, 2020, 05:42:54 AM

Author Topic: CGmine Help 2 - Scrypt working in 3.2.2 :)  (Read 1896 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ipaint

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 526
  • Karma: +20/-0
  • Artist View
    • View Profile
    • Abstract Artist
CGmine Help 2 - Scrypt working in 3.2.2 :)
« on: August 14, 2013, 10:25:22 PM »
Okay as you all know from the other post. I couldn't get scrypt to work.  I downloaded cgMiner 3.2.2 and scrypt works. Now I'm just playing with the settings because I can't get the Kh/s it's still showing Mh/s. It's showing I got Best Shares but it's not accepting them. I've tried everything we posted in the other thread. I know I should pick up a card, but now "I Am Bound and Determined" to make this work. Just for the fact I can say It works!!! lol  I should say we got it working.

So I'm not getting any errors, that's a good start. Getting Best Share, but not accepting Shares A:0 etc.. The only thing I did notice was I have "intensity" : "-9", But when CG is running it's showing 2 for the intensity. It's almost like it's not recognizing the cg.conf file. Because I have changed the settings a number of times.

I am getting 46+ Mh/s and the current .conf setting are (I've tried a number of setting so far and nothing)

"pools" : [

        {
                "url" : "stratum+tcp://gld.cryptocoinmine.com:2020",
                "user" : "ipaint.1",
                "pass" : "x"
        }
]
,
"intensity" : "-9",
"vectors" : "1",
"worksize" : "128",
"kernel" : "scrypt",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "0",
"shaders" : "256",
"gpu-engine" : "750-775",
"gpu-fan" : "0-75",
"gpu-memclock" : "250",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "0",
"gpu-vddc" : "0.000",
"temp-cutoff" : "75",
"temp-overheat" : "65",
"temp-target" : "55",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "1",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "1",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "60",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}

}






Artist, Writer, Producer, Voice-overs,  DJ,
View my art work on AbstractArtist.xyz
GLD: EC7WVfs7Axa1WmmVHFS3xMAargMSmVjedW

Offline jimbo

  • Gold Miner
  • ****
  • Posts: 107
  • Karma: +6/-1
    • View Profile
Re: CGmine Help 2 - Scrypt working in 3.2.2 :)
« Reply #1 on: August 14, 2013, 11:29:22 PM »
you can change the settings inside cgminer and write the config. read everything you see on the black screen i forgot the buttons cuz i dont use it anymore, but they are in [  ] brackets around the word like [T]his  .   also i got 3.3.4 maybe u should upgrade.



oh i think its [C]hange, ntensity then write to conf is somewheres in there,that will write what you HAVE to a working conf to start up what you have going on with the mh/s -kh/s thing is the same thing mine did. dont know a fix. change miners??
« Last Edit: August 16, 2013, 12:17:15 AM by irond »