October 22, 2018, 02:25:10 pm

Author Topic: CUDAminer conf for GLD  (Read 577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline RockyD

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
CUDAminer conf for GLD
« on: January 10, 2018, 11:52:20 am »
Not sure if I have the CUDAminer configured correctly.
When starting the cminer.exe-
Getting a HTTP_failed to connect
 json_rpc_call failed, retry...   [Is this pool address error?]


Here's what I've edited in the run.bat file and START.bat
cudaminer -a scrypt -o stratum+tcp://goldcoinpool.com:3032 -O u:p x
[flashes, then closes]

Sorry for my ignorance. I've searched high and low and most posts are obsolete and many sites discontinued.

[FINALLY! Guess I had too many different unrelated projects going on at the same time. Set up to 308kH/sec and running at 47% fan]
Now, where was I?
 

« Last Edit: January 10, 2018, 12:53:07 pm by RockyD »

Offline cryptosolar

  • DreamTeam
  • *****
  • Posts: 729
  • Karma: +38/-0
  • - Leading light -
    • View Profile
    • https://www.goldcoin.org/
Re: CUDAminer conf for GLD
« Reply #1 on: January 10, 2018, 09:14:51 pm »
so far as i know CUDA miner is for Nvidea graphic cards, don't know what graphic card you have ?

i ve used CGMiner to mine some blocks on the Testnet with my graphic card.

http://coin-lab.com/cgminer-3-7-2-windows/

https://forum.give-me-coins.com/discussion/295/noob-scrypt-ltc-ftc-cgminer-guide-for-windows-7-8

hope that helps  :)
GLD - The Gold Standard of Digital Currency - (Goldcoin.org)
#Community First  (gldcoin.in) Goldcoin India Project -
www.goldcoinpool.com / 1% fee // GLD E9gjbbzCMErqQ4cKGGEzaPNJBSszChhGyX

Offline RockyD

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: CUDAminer conf for GLD
« Reply #2 on: January 11, 2018, 12:47:06 pm »
Using GTX 1050 Ti
Thanks for links, will try them.